E-mail ons!

Your message was successfully sent.
Thank You!

Veranda’s

Ziet u uzelf al genieten onder uw eigen terrasoverkapping? Heerlijk in de koele schaduw tijdens de warme zomerdagen? Of juist beschut uit de regen in het voorjaar of najaar? Kortom: Met een veranda kunt u langer genieten van het buitenleven. Hoveniers Van de Bunt bied u een veranda voor jarenlang plezier! U kunt er zelfs barbecueën in de zomer terwijl het regent maar de temperatuur goed is. Het biedt zeer veel voordelen. Alle veranda’s worden door ons op maat gemaakt naar aanleiding van uw wensen.

Van de Bunt hoveniers bouwt uw houten veranda geheel in de stijl van uw huis en naar uw wens. Of het nu gaat om een strakke moderne veranda of een authentieke met alle balken in zicht. Er zijn heel veel mogelijkheden. De door Van de Bunt gebouwde veranda’s zijn van de beste kwaliteit hout en de beste materialen.

Ook is uw veranda uitermate geschikt voor het plaatsen van een buitenkeuken en voor de picknicktafel of de loungebanken. Uiteraard kunt u kiezen voor open wanden of dichte zijwanden of eventueel één zijwand dicht. Er zijn veel mogelijkheden bij Hoveniersbedrijf Van de Bunt

We komen graag een keer langs om het allemaal door te spreken.